GAMAN & ASOCIATII

10.02.2013, 12:52
INDEP-1995-020
.
1995

Managerul organizatiei

Dl. GAMAN CATALIN
PRESEDINTE

Tipul organizatiei

Consultanti in afaceri publice (persoane fizice)

Date de contact

Dl. GAMAN CATALIN
PRESEDINTE
+40740899911
ONESTI
FLORILOR 2/3

Obiective si misiuni

Scopul fundației este unificarea societăţii civile în vederea apărării și promovării drepturilor omului așa cum sunt prevăzute în Constituția României și în tratatele internaționale, prevenirea și combaterea fenomenului abuzurilor şi a corupţiei, promovarea și protejarea libertătii de exprimare, apărarea, promovarea, sprijinirea și reprezentarea intereselor persoanelor, societăților, profesiilor liberale, asociațiilor, fundațiilor, organizațiilor patronale și profesionale membre din România și străinatate, promovarea şi popularizarea activităţilor de lobby, definite ca şi activităţi întreprinse cu scopul de a influenţa formularea politicilor şi luarea deciziilor în cadrul instituţiilor publice, promovarea medierii, facilitării, negocierii, concilierii și arbitrajului, ca mijloace alternative de rezolvare a disputelor/conflictelor de orice natură, creând în felul acesta o autoritate a Societăţii Civile româneşti capabilă să întreprindă acţiuni de interes local, naţional şi internaţional.

Nivele de interes

  • local
  • national
  • european

Domenii de interes

  • Afaceri economice
  • Afaceri generale si institutionale
  • Concurenta
  • Justitie si afaceri interne

Activitati de lobby si advocacy in anul precedent

Apararea, reprezentarea si asistarea persoanelor si agentilor economici impotriva abuzurilor de tot felul si a insitutiilor statului.
Promovarea si influentarea deciziilor in favoarea grupurilor de interese pe care le reprezentam la nivel local, national si european.

 

ue.png“Acţiunile întreprinse de Uniunea Europeană au un impact asupra vieţilor a milioane de europeni. Deciziile care îi afectează trebuie luate într-un mod cât mai transparent.” ec.europa.eu


Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) a lansat cel de-al doilea volum din seria studiilor sale despre procesul de lobby: Lobbyists, Governments and Public Trust, Volume 2 - Promoting Integrity through Self-regulation

Volumul analizeaza reglementarea si autoreglementarea activitatilor de lobby si exploreaza diverse optiuni pentru consolidarea transparentei si responsabilitatii in acest tip de activitate. Click aici pentru achizitionarea acestui volum.