PYRAMAL PHARMA

04.10.2020, 06:16
CONSULT-2019-183
SRL
2019

WWW.PYRAMAL.COM


Managerul organizatiei

Dl. BOGDAN ANDREI POPESCU
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

Tipul organizatiei

Alte firme de consultanta

Date de contact

Dl. BOGDAN ANDREI POPESCU
BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER
0786888888
BUCURESTI
BD. UNIRII 63, BLOC F4, SC 3, ET 6, AP 69, SECTOR 3

Obiective si misiuni

Misiunea noastra este sa imbunatatim viata pacientilor prin inovatii relevante in industria farmaceutica si in relatia cu institutiile statului din prisma accesului la medicamentele necesare.

Nivele de interes

  • national

Domenii de interes

  • Afaceri generale si institutionale
  • Sanatate publica

Activitati de lobby si advocacy in anul precedent

Obtinerea primului Cod de Identificare al unui Medicament importat in tara prin procedura de import paralel, care sa fie si compensat de Casa Nationala de Asigurari.

 

ue.png“Acţiunile întreprinse de Uniunea Europeană au un impact asupra vieţilor a milioane de europeni. Deciziile care îi afectează trebuie luate într-un mod cât mai transparent.” ec.europa.eu


Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) a lansat cel de-al doilea volum din seria studiilor sale despre procesul de lobby: Lobbyists, Governments and Public Trust, Volume 2 - Promoting Integrity through Self-regulation

Volumul analizeaza reglementarea si autoreglementarea activitatilor de lobby si exploreaza diverse optiuni pentru consolidarea transparentei si responsabilitatii in acest tip de activitate. Click aici pentru achizitionarea acestui volum.