SC EST INVEST TERMO SRL

09.03.2014, 09:28
PAC-2010-124
Persoana Juridica
2010

Managerul organizatiei

Dl. Mihail POPESCU
Administrator

Tipul organizatiei

Firme de consultanta in afaceri publice

Date de contact

Dl. Mihail POPESCU
Administrator
0742907387
Piatra Neamt
Str. PANSELELOR Bl. 1, Sc. A, Ap. 6


Alte informatii

Mentionam ca, Firma este inregistrata in Piatra Neamt din motive de spatiu, iar activitatea zilnica o desfasuram in Bacau, deocamdata, la locul de munca. Aceasta adresa este doar pentru pentru o perioada scurta de timp (5-6 luni), noi desfasurandu-ne activitatea in toata tara, in functie de lucrarile pe care le contractam.

Obiective si misiuni

Firma noastra SC EST INVEST TERMO SRL, Cod CAEN 3530, face investitii din FINANTARE PROPRIE, pentru achizitionarea echipamentelor termice si a instalatiilor interioare de incalzire si prepararea apei calde menajere pentru Institutiile statului si particulare, cum ar fi: Spitale, Camine, Unitati de Invatamant, Intreprinderi de Productie, etc.

Nivele de interes

  • national

Domenii de interes

  • Afaceri generale si institutionale
  • Energie
  • Extindere

Retele / Networking

NU face parte din nici o astfel de organizatii sau chiar din altele, ne mentionate de dumneavoastra

Activitati de lobby si advocacy in anul precedent

SC EST INVEST TERMO SRL, Cod CAEN 3530, face investitii din FINANTARE PROPRIE, pentru achizitionarea echipamentelor termice si a instalatiilor interioare de incalzire si prepararea apei calde menajere pentru Institutiile statului si particulare, cum ar fi: Spitale, Camine, Unitati de Invatamant, Intreprinderi de Productie, etc. Doar atat.

 

ue.png“Acţiunile întreprinse de Uniunea Europeană au un impact asupra vieţilor a milioane de europeni. Deciziile care îi afectează trebuie luate într-un mod cât mai transparent.” ec.europa.eu


Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) a lansat cel de-al doilea volum din seria studiilor sale despre procesul de lobby: Lobbyists, Governments and Public Trust, Volume 2 - Promoting Integrity through Self-regulation

Volumul analizeaza reglementarea si autoreglementarea activitatilor de lobby si exploreaza diverse optiuni pentru consolidarea transparentei si responsabilitatii in acest tip de activitate. Click aici pentru achizitionarea acestui volum.