persoana fizica

01.02.2016, 21:51
ALT-2014-140
persoana fizica
2014

Managerul organizatiei

Dna. Calin Iulia-Mihaela
persoana fizica

Tipul organizatiei

Altul - alte organizatii similare

Date de contact

Dl. Calin Iulia - Mihaela
persoana fizica
0736317667
Bucuresti
Str.Barbu Lautaru Nr. 2 Bl 21 Sc A, ap 19 S1 Bucuresti


Alte informatii

www.arpcc.ro/contact

Obiective si misiuni

Modificari legislative

Nivele de interes

  • national

Domenii de interes

  • Ajutor umanitar
  • Cultura
  • Dezvoltare
  • Educatie
  • Egalitate de sanse
  • Tineret

Retele / Networking

Voluntar insarcinat cu probleme de lobby si relatii publice in cadrul Asociatiei Romane pentru Custodia Comuna

Activitati de lobby si advocacy in anul precedent

Voluntariat pentru Asociatia Romana pentru Custodia Comuna privind urmatoarele aspecte :
- Recunoasterea pe plan national a fenomenului de alienare parentală. "Alienarea parentală reprezintă o formă de abuz emoțional deosebit asupra copilului."
"Practica de alienare parentală încalcă dreptul fundamental al copilului ori adolescentului de a avea o viață de familie sănătoasă, deteriorează relațiile afective cu părintele sau cu alți membri ai familiei și constituie o forma de abuz emoţional grav asupra copilului ori adolescentului, prin încălcarea drepturilor aferente exercitării autorității părintești sau a celor privitoare la tutelă sau custodie."
- Recunoasterea pe plan national a custodiei comune, respectiv a conceptului de domiciliu alternant, in contextul unei societati in care numarul divorturilor este intr-o continua crestere, iar abuzul psihologic asupra copiilor afecteaza formarea viitorului adult.

 

ue.png“Acţiunile întreprinse de Uniunea Europeană au un impact asupra vieţilor a milioane de europeni. Deciziile care îi afectează trebuie luate într-un mod cât mai transparent.” ec.europa.eu


Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OECD) a lansat cel de-al doilea volum din seria studiilor sale despre procesul de lobby: Lobbyists, Governments and Public Trust, Volume 2 - Promoting Integrity through Self-regulation

Volumul analizeaza reglementarea si autoreglementarea activitatilor de lobby si exploreaza diverse optiuni pentru consolidarea transparentei si responsabilitatii in acest tip de activitate. Click aici pentru achizitionarea acestui volum.